AEDA

KUMMITOIMINTA

Afrikkalaisen lapsen kummina toiminen avaa ikkunan maailmaan. Kummius muuttaa lapsen kohtalon.Sen avulla lapselle luodaan parempi tulevaisuus hänen omassa luonnollisessa ympäristössään.Kummitoiminnallamme pyrimme estämään lasten ja nuorten hengenvaaralliset seikkailut pois asuinseuduiltaan ja kohti Eurooppaa.
MAAILMA ON MUUTOKSEN KOURISSA. AEDA järjestää kummitoimintaa 3 maassa:
•Kongon demokraattisessa tasavallassa (KInshasa),
• Kongon tasavallassa (Brazzaville) ja
• Angolan tasavallassa (Luanda). ”RYHDY KUMMIKSI HETI!” Hän voi päästä kouluun, oppia ammatin, saada terveydenhoitoa, ravintoa ja vaatetusta. Toimimalla kummina yhdelle lapselle tai lapsiryhmälle osoitat heille luottamusta ja rakkautta.

VOIT LÄHETTÄÄ TUKESI AEDAN KUMMITOIMINTATILILLE: FI 337800720506901

6. Mitä tapahtuu, jos minun on keskeytettävä tukeni?
Jos henkilökohtainen tilanteesi ei enää salli kummilapsenne tukemista, kerro siitä meille välittömästi, jotta AEDA pystyy nopeasti löytämään lapselle toisen kummin tai tukimuodon.

KUMMILASTEN KERTOMAA

Eliana Mbimba, 18 vuotta. Pääsin AEDA:n tuen piiriin 9-vuotiaana. Tällä hetkellä opiskelen yrityshallintoa Kansallisessa kasvatustieteellisessä yliopistossa
(UPN, Université Pédagogique Nationale) alempaa tutkintoa varten. Olen äärettömän kiitollinen AEDA:n tuesta.
Percy Mwakoli, 20-vuotias. Pääsin AEDA:n tuen piiriin 9-vuotiaana.
Minulle myönnetyn tuen turvin olen voinut käydä ylioppilaaksi asti ja olen suunnattoman iloinen siitä, että opiskelen nyt Kinshasan yliopistossa.
Isaac Asikani, 21-vuotias. Vanhempani kuolivat, kun olin pieni lapsi, ja sukuni alkoi syyttää minua noituudesta.
Minua kohdeltiin väkivaltaisesti niin henkisesti kuin fyysisesti, mistä minulla on vielä tänäkin päivänä näkyviä jälkiä vartalossani.
Onneksi AEDA ryhtyi tukemaan minua Mbandakassa sijaitsevassa katolisessa Notre Dame du Sacré Coeur –laitoksessa, johon onnekseni pääsin asumaan ja käymään koulua, ja tällä hetkellä käyn yliopistoa toista vuotta.